Udskiftning af vinduer og døre efter dine ønsker​

Overvejer du, om det snart er tid til udskiftning af vinduer? Hos H & V Larsen er vi eksperter i alt fra montering af nye vinduer til reparation og vedligeholdelse af de gamle. Vi udskifter også døre. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet for både for private, erhverv og det offentlige i og omkring Give, men vi har også mange kunder i blandt andet Billund og Brande.

Bredt udvalg af ruder og vinduesrammer

Vi starter enhver opgave med at komme på besøg for at kigge på opgaven og for at afstemme forventningerne. Her stiller vi gerne vores faglighed til rådighed, så du bliver bedre klædt på til at vælge den rette løsning, men også så du ved, hvordan du kan vedligeholde vinduerne, så de er pæne i mange år.

Vi har et bredt udvalg af ruder og vinduesrammer, og vi har også et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag og hængsler til dørkarme og døre. Dermed kan vi klare det meste hurtigt og effektivt, uanset om der er tale om en mindre renovering eller en større udskiftning af vinduer og døre.​

Funktionalitet, æstetisk og solidt håndværk har været en æressag for os i over 40 år. Derfor har vi altid fokus på alt fra de små detaljer til det samlede resultat. Samtidig er vi fleksible, og vi går langt for at imødekomme vores kunders ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af dine ønsker til træsorter og ruder samt til eventuelle ændringer i muren. Det er populært at vælge rammer med aluminium udvendigt og træ indvendigt samt energiruder, men der er mange muligheder.

Kontakt os på telefon 75 73 25 33 for at få en snak om de mange muligheder og for at aftale et møde. Derefter kommer vi ud for at se på opgaven, og så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en god pris for renovering eller montering af vinduer efter mål.​​

Hvad koster en tømrer?

Vores priser for en tømrer afhænger blandt andet af behovet for materialer og dine ønsker til eventuelle producenter. Dertil kommer behovet for udstyr og maskiner. Dog har vi det meste selv, hvilket sparer dig for dyre ekstraomkostninger.

Kontakt os på telefon 75 73 25 33, hvis du ønsker at høre nærmere og få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris, der er så billig som muligt, på det ønskede tømrerarbejde.

Bliv ringet op

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H. & V. Larsen
​​​på Facebook

Kontakt os i dag!

Du kan også sende os en e-mail til Jacob på jkh@hvlarsen.dk eller Henning påh.v.larsen@mail.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af

H & V Larsen v/H Larsen 

Hjortsvangen 34, 7323 Give

facebook

​CVR: 33572999