Renovering af tag, nyt tag eller andet tagarbejde udføres​

Er det blevet tid til renovering af tag, eller overvejer du at få et helt nyt tag? Hos H & V Larsen har vi stor faglig ekspertise med alle former for tagarbejde lige fra tageftersyn til udskiftning af tage.

Vi vedligeholder og udskifter tage for både for private, erhverv og det offentlige, og vi kommer i og omkring Give, men har også kunder i blandt andet Brande og Billund.

Det solide håndværk er altid en æressag for os

Taget skal ses efter for skader og utætheder med jævne mellemrum. Vi tilbyder tageftersyn, hvor vi gennemgår taget, så de små problemer kan blive opdaget og udbedret, før de udvikler sig til større problemer. Det kan også være, at du allerede har besluttet dig for, at taget skal udskiftes.

Solidt håndværk har været en æressag for os i over 40 år, og vi har altid fokus på alt fra de små detaljer til at bevare det store overblik. Det er din garanti for et flot tag i høj kvalitet. Dertil kommer, at vi er fleksible og går langt for at imødekomme vores kunders ønsker i forbindelse med udskiftning eller renovering af tag.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag eller en renovering af tag afhænger af mange faktorer, herunder om der er behov for isolering og renovering af selve tagkonstruktionen. Andre gange er det tilstrækkeligt med en mindre tagreparation. Vi råder selv over en del udstyr og maskiner, og det kan spare dig for dyre ekstraomkostninger ved tagarbejdet.

Vi kommer gerne ud til en snak og for at kigge på taget. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris på den ønskede tagrenovering.

Lad os varetage din renovering af tag eller andet tagarbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har besluttet dig for at lade os varetage din renovering af tag eller andet tagarbejde.

Ring til os på telefon 75 73 25 33. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Hvad koster en tømrer?

Vores priser for en tømrer afhænger blandt andet af behovet for materialer og dine ønsker til eventuelle producenter. Dertil kommer behovet for udstyr og maskiner. Dog har vi det meste selv, hvilket sparer dig for dyre ekstraomkostninger.

Kontakt os på telefon 75 73 25 33, hvis du ønsker at høre nærmere og få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris, der er så billig som muligt, på det ønskede tømrerarbejde.

Bliv ringet op

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H. & V. Larsen
​​​på Facebook

Kontakt os i dag!

Du kan også sende os en e-mail til Jacob på jkh@hvlarsen.dk eller Henning påh.v.larsen@mail.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af

H & V Larsen v/H Larsen 

Hjortsvangen 34, 7323 Give

facebook

​CVR: 33572999